Urban Arrow Cargo XL Flightcase Performance

På lager
Varenummer
2231311-ua02188x

Virksomhedens arbejdshest

Urban Arrow Cargo er den mest populære 2-hjulet ladcykel til virksomheder. En lang række virksomheder anvender Urban Arrow Cargo XL til deres distribution i byen. Det er hurtigt, har en næsten nul tendens til at sidde fast i trafikken og opretholder tilstrækkelig lastkapacitet til at trække noget seriøst volumen. Cargo L tilføjer dynamikken i bytrafikken, mens den reducerer lyd og luftforurening. Denne Cargo cykel er udstyret med den stærke Bosch Performance-motor.

Den stærke Bosch Cargo line motor er selvfølgelig standard på Cargo XL modellen. De hydrauliske skivebremser fra Shimano og den affjederet forgaffel giver dig en god komfort og en sikker kørsel.

63.925,00DKK 51.140,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Urban Arrow Cargo | Virksomhedens arbejdshest

At køre på en elektrisk ladcykel er den bedste måde at føre din virksomhed ind i midten af byen eller i tætbefolkede byområder. Med tiden vil du foretage utallige afhentninger og leveringer, og undervejs vil du opdage steder, du ellers aldrig ville have kendt eksistensen af. Når du cykler gennem de smalle gader og gyder, vil du berige dit bånd med den infrastrukturelle struktur i den by, du bor og arbejder i.

Last Mile perfektion

På en Urban Arrow Cargo elladcykel kan i trænge direkte ind i områder, der er utilgængelige for traditionelle leveringskøretøjer. Ingen gade er for snæver, intet sving for snævert. Og i betragtning af at den gennemsnitlige last i en varevogn kun er 150 kg, er det bare mere effektivt at indkapsle de små mængder last i lette og hurtige elektriske ladcykler, som Urban Arrow Cargo, den optager en brøkdel af vejpladsen, er mindre ressourcekrævende til producere og i det hele taget det mere miljørigtige valg. Især i byområder med høj tæthed, hvor pladsen er begrænset, og tiden er afgørende.

Forskellige forretningsområder

Cykling vinder indpas inden for mange forskellige forretningsområder - f.eks. Post og pakke levering, Service og reparation, Drop-Shipping, Medical/Hospital, Udbringning fra supermarkeder m.v. - især for dem der driver deres forretning i tætbefolkede byområder. Flere og flere virksomheder har vellykket implementeret Urban Arrow Cargo i deres dagligdag, og transporten på el ladcykler har vist sig at fungere effektivt i en lang række forskellige sammenhænge. Distributionsknudepunkter er ved at finde vej tættere på bymidterne, og derfra går "Last mile transporten" til forbrugeren ved hjælp af nul-emission elektriske ladcykler, som f.eks. Urban Arrow Cargo.

Husk det væsentlige mindsæt

Bycykellogistik kræver et åbent mindset og en evne til at gentænke business as usual. Fortidens veje vil ikke garantere en succesfuld forretningsmodel for fremtiden. Den stadigt stigende miljøbevidsthed skaber et meget anderledes politisk landskab, som igen fører til nye stimuleringspakker på højt niveau for alternative transportformer. Fossilt brændstof inden for byens grænser slutter en dag, og når det sker, vil du være forberedt.

Hos erhvervscykler og ladcyklen er vi specialister i at tænke alternative løsninger til brugen af el ladcykler, med fokus på kvalitet, driftsstabilitet og funktionalitet i dagligdagen kan vi hurtigt finde lige netop den løsning i har brug for i jeres dagligdag.

Udstyrsvarianter

Urban Arrow Cargo XL Flatbed Performance Line er udstyret med Bosch Performance 65 Nm kraftig centermotor, Purion Display med 500 Wh stort batteri (mulighed for opgradering til 1000wh) med det trinløse og automatiske Enviolo Automatiq Heavy Duty, Gates Remtræk, Tektro Dorado hydrauliske skivebremser, Leyzene Mini E65 forlygte med Spanninga baglygte. Vil du have mere kraft, så skal du vælge en Urban Arrow Cargo XL med Cargo line motor.

Urban Arrow m. Fligtcase

Urban Arrow Fligtcase er en meget solid trækasse, hvor man har muligheden for at vælge den med låseligt låg også kaldet slam action. Du kan og vælge en "doggy version" med side låge, så du nemmere kan få hunden/hundene ud.

Mål: L: 116 cm (i toppen) / 70 cm (i bunden) x Bredde: 70 cm x Højde: 60.5 cm / Indhold: 300 liter / vægt: 15 kg

Specifikation
SKU 2231311-ua02188x
Producent Urban Arrow
Country of Manufacture Holland
Model Urban Arrow Cargo XL Flightcase
Antal personer Til Varer
elmotor model Bosch Performance line
Max last / vægt 275 kg inkl. føreren og last
Totalbredde 70 cm.
Totallængde 294 cm.
Egen vægt 50 kg.
Bremser Tektro Dorado hydraulisk 203 mm skiver
Skærme Ja.
Dæk Schwalbe Big Ben Plus
Hjul 26" baghjul og 20" forhjul
Diverse infomationer:

Dele og Specifikationer på Urban Arrow Cargo XL Flightcase

Ramme: UA4.2, aluminium
Motor: Bosch Performance Line, 250 Watt
Batteri: Bosch 500Wh
Display: Bosch Purion
Bag Nav: invendige gear Enviolo Cargo, 36H
Gearskifter: Enviolo Automatic
Cykelkæde: Gates carbon Rem
Bagtanhjul: Gates Enviolo 22T
Fortandhjul: Gates Bosch Performance 38T
Bremse bag: Tektro Dorado 203mm (disc)
Bremse foran: Tektro Dorado 203mm (disc)
Lygte bag: Lezyne Mini E65
Lygte foran: Spanninga Axendo 40
Fjederforgaffel: Spinner 300 suspension fork
Frempinde: TranzX JD-ST17-2 black 1-1/8 25,4 110mm
Cykelstyr: Ergotec Moon cruiser 25,4 sort
Håndtag: Ergon GC10
Pedaler: C558
Sadelpind: Satori Trident 31,6 400mm sort
Sadel: Selle Royal Rio Plus
Krank: Miranda Delta 0, ISIS
Fælg bag: Ryde Andra 40 Dobbelt bund 26" x 1.75; Sapim eger (13G)
Fælg bag: Ryde Andra 40 Dobbelt bund 20" x 1.75; Sapim eger (14G)
Nav foran: Shimano HB-M525A, 36H
Dæk bag: Schwalbe Big Ben Plus 55-559
Dæk foran: Schwalbe Big Ben Plus 55-406
Skærm bag: SKS 65mm 26" mat sort
Skærm Foran: SKS 65mm 20" mat sort
Stel farve: Sort
Ydre dimensioner: L 294cm x W 70cm x H 110cm
Max total vægt: 275 Kg cykel + fører + last

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Urban Arrow Cargo XL Flightcase Performance
Spørgsmål til produktet
© 2023 erhvervscykler.dk - All Rights Reserved.