Returnering & fortrydelse på et varekøb

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fuld returret. Når vi har modtaget og godkendt returneringen overføres købsbeløbet excl. fragtomkostninger på det kort der er blevet anvendt ved købet.
Forsendelse af returvarer sker for kundens egen regning medmindre andet konkret er aftalt.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Levering af varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Derfor vær sikker på dit køb før du handler, og kontakt os hvis du er det mindste i tvivl om varen!.

Vil du gerne gøre brug af din fortrydelsesret så print pdf formularen ud og vedlæg den sammen med varen.

Print fortrydelsesformularen ud

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Skader eller fejl på en vare

Mod forventning kan der opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare har en fejl, bytter vi den for dig.
Skriv evt. til os på vores kontakt formular og beskriv fejlen, samt vedhæft et billede.

Print returvarer, garanti & ombytningsformularen

 

© 2023 erhvervscykler.dk - All Rights Reserved.