Winther C29 Shimano Alfine 8g Black

På lager
Varenummer
8700209

C29 er en ny udgave af den traditionelle budcykel med Shimano Alfine 8 gear. Så selv om den er udviklet med inspiration fra 1950’ Short John, så er Winthers C29 budcyklen et rent muskelbundt og med et testeron indskud der få de alm. budcykler til at ligne børnecykler ved siden af, og samtidig leverer den dynamik og hastighed, som man kender fra en mountain eller city bike. De unikke køreegenskaber på C29 er med gennemtænkte detaljer der fryder øjet, lige fra mederne der beskytter frontloaderen til støttebenet forsynet med oliedæmper, gør den egnet både til privat og arbejdsmæssig brug.

12.499,00DKK 9.999,20DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

C29 er en ny udgave af den traditionelle budcykel med Shimano Alfine 8 gear. Så selv om den er udviklet med inspiration fra 1950’ Short John, så er Winthers C29 budcyklen et rent muskelbundt og med et testeron indskud der få de alm. budcykler til at ligne børnecykler ved siden af, og samtidig leverer den dynamik og hastighed, som man kender fra en mountain eller city bike. De unikke køreegenskaber på C29 er med gennemtænkte detaljer der fryder øjet, lige fra mederne der beskytter frontloaderen til støttebenet forsynet med oliedæmper, gør den egnet både til privat og arbejdsmæssig brug.

Denne budcykel er bygget til FART
Med T6 varmebehandlede aluminiumsstel og et frontloader der er udformet i et organisk, maskulint look. Frontloaderen er designet til at kunne tage op til 50 kg. Den er meget stabil, og understøttes af et CrMo stålstøtteben, når den er parkeret og giver den stabilitet ud over standarden.

Alle C29 komponenter er special udvalgte lige fra grebene til pedalerne fx FSA The Big Fat Pig 1.5R headset. Dette understøtter cyklens styrke og hastighed.
Hjulenes størrelse er et bevidst valg; 29 “baghjul og 24” forhjul, hvor Schwalbe Big Apple dæk er valgt pga. den indbyggede affjedring.

Denne model, C29 fra winther har minimal vedligeholdelse da den kommer med Gearsystemet- Shimano Alfine 8gear og med hydrauliske bremser for & bag.

Skiltepladen giver mulighed for at tilpasse Winther C29 budcyklen til den enkelte med logo mv. C29 kommer i to standardfarver hvor denne er Black og Shimano Alfine 8 gear.

C29 budcyklen er håndsamlet i Danmark og af hårdfør kvalitet.

Specifikation
Producent Winther
Country of Manufacture Danmark
SKU 8700209
Model Winther C29 Shimano Alfine Black
Egen vægt 23kg.
Max last / vægt -
Stel T6 varmebehandlede 6061 aluminiumsstel
Gear Shimano Alfine 8gear
Frontlad 47x30cm. Max 50kg.
Totallængde 194cm.
Totalbredde 60cm.
Skærme Sunny wheels SW-FA 111-50-
Pedaler -
Lys Nej
Støtteben Integreret front støtteben i Stål.
Hjul Aluminiums fælge. 29 “baghjul og 24” forhjul
Bremser Hydrauliske skivebremser på for & baghjul.
Dæk Swalbe Big Apple. 29 “baghjul og 24” forhjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Winther C29 Shimano Alfine 8g Black
Spørgsmål til produktet
© 2023 erhvervscykler.dk - All Rights Reserved.