Winther C29 Sram Automatix Artic white

På lager
Varenummer
8700549

C29 i Artic White er en ny udgave af den traditionelle budcykel. Så selv om den er udviklet med inspiration fra 1950’ Short John, så er Winthers C29 budcyklen et rent muskelbundt og med et testeron indskud der få de alm. budcykler til at ligne børnecykler ved siden af, og samtidig leverer den dynamik og hastighed, som man kender fra en mountain eller city bike. De unikke køreegenskaber på C29 er med gennemtænkte detaljer der fryder øjet, lige fra mederne der beskytter frontloaderen til støttebenet forsynet med oliedæmper, gør den egnet både til privat og arbejdsmæssig brug.

12.499,00DKK 9.999,20DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

C29 i Artic white er en ny udgave af den traditionelle budcykel. Så selv om den er udviklet med inspiration fra 1950’ Short John, så er Winthers C29 budcyklen et rent muskelbundt og med et testeron indskud der få de alm. budcykler til at ligne børnecykler ved siden af, og samtidig leverer den dynamik og hastighed, som man kender fra en mountain eller city bike. De unikke køreegenskaber på C29 er med gennemtænkte detaljer der fryder øjet, lige fra mederne der beskytter frontloaderen til støttebenet forsynet med oliedæmper, gør den egnet både til privat og arbejdsmæssig brug.

Denne budcykel er bygget til FART
Med T6 varmebehandlede aluminiumsstel og et frontloader der er udformet i et organisk, maskulint look. Frontloaderen er designet til at kunne tage op til 50 kg. Den er meget stabil, og understøttes af et CrMo stålstøtteben, når den er parkeret og giver den stabilitet ud over standarden.

Alle C29 komponenter er special udvalgte lige fra grebene til pedalerne fx FSA The Big Fat Pig 1.5R headset. Dette understøtter cyklens styrke og hastighed.
Hjulenes størrelse er et bevidst valg; 29 “baghjul og 24” forhjul, hvor Schwalbe Big Apple dæk er valgt pga. den indbyggede affjedring.

Denne model, C29 fra winther har minimal vedligeholdelse da den kommer med Gearsystemet- Sram Automatix 2 gear, som selv skifter gear når man når en hvis kadance i pedalerne, så ingen gearskifter eller kabel der fryser til om vinteren samt den kommer med hydrauliske bremser for & bag.

Skiltepladen giver mulighed for at tilpasse Winther C29 budcyklen til den enkelte med logo mv. C29 kommer i to standardfarver, hvor denne er Artic white og 2 valgmuligheder af gear typer: Sram Automatix 2 eller Shimano Alfine 8 speed hvor denne model kommer med Sram Automatix 2 gear.

Den kommer med hydrauliske skivebremser for & bag som standard.

C29 budcyklen er håndsamlet i Danmark og af hårdfør kvalitet.

Specifikation
Producent Winther
Country of Manufacture Danmark
SKU 8700549
Model Winther C29 Sram Automatix Sort
Egen vægt 22kg.
Max last / vægt -
Stel T6 varmebehandlede 6061 aluminiumsstel
Gear Sram Automatix 2 gear
Frontlad 47x30cm. Max 50kg.
Totallængde 194cm.
Totalbredde 60cm.
Skærme Sunny wheels SW-FA 111-50-
Pedaler -
Lys Nej
Støtteben Integreret front støtteben i Stål.
Hjul Aluminiums fælge. 29 “baghjul og 24” forhjul
Bremser Hydrauliske skivebremser på for & baghjul.
Dæk Swalbe Big Apple. 29 “baghjul og 24” forhjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Winther C29 Sram Automatix Artic white
Spørgsmål til produktet
© 2023 erhvervscykler.dk - All Rights Reserved.